CategoriesMinimartieni

Chef de joacă în vacanța de vară! Activități distractive pentru copilul tău

În vacanța de vară, fiecare părinte este într-o căutare constantă de activități pentru cei mici, fie că vorbim de sporturi, cursuri de arte creative sau tabere. Îți oferim câteva idei care să le aducă celor mici bucuria de a petrece o vacanță de vară cu multă energie și chef de joacă!

  • Mersul pe bicicletă. Dacă celui mic îi place să meargă pe bicicletă, atunci e o idee bună să ieșiți la o cursă pe două roți în parc.
  • Organizează un picnic pentru copilul tău și prietenii lui. Stabilește o zi în care cel mic să petreacă o după-amiază la un picnic alături de prieteni. Îl poți ruga să te ajute la organizare!
  • Preparați împreună înghețată. Desertul cel mai potrivit pentru vară poate fi un motiv bun de a te reconecta cu cel mic. Lasă-l să fie creativ în alegerea ingredientelor și încurajează-l să aleagă o rețetă pe placul lui!
  • Mergeți cu cortul. Alegeți o destinație unde să puteți merge cu cortul. Copilul tău se va distra pe cinste, cu siguranță!
  • Înscrie-l la un club sportiv. Cei mici au nevoie să își consume energia, iar sportul îi ajută să facă acest lucru într-un mod constructiv. Mai mult decât, cu ajutorul sportului vor învăța că e important să respecte reguli, dar și să devină sociabili.
  • Vizitați un muzeu interesant. Alegeți împreună o expoziție care îl face curios și mergeți să o vizitați! De asemenea, puteți merge la o grădină zoologică, pentru ca cel mic să învețe mai multe despre animale.
  • Faceți puzzle-uri. Un puzzle poate fi o activitate distractivă, dar și educativă. Alegeți un puzzle cu temă geografică, de exemplu, cu ajutorul căruia poate învăța mai multe despre localizarea țărilor și capitalelor.

Pentru a-i asigura energia necesară pentru o vară plină de activități, oferă-i copilului tău multivitaminele Minimarțieni Gummy, cu echinacea sau soc.