CategoriesMinimartieni

Băuturi sănătoase pentru copilul tău. Trei idei de băuturi homemade, pline de vitamine

Vara, cei mici îți cer mai des decât de obicei băuturi răcoritoare. Sunt dulci, gustoase, sunt pe placul lor, dar… cele mai multe sunt pline de zahăr, conțin coloranți și nu sunt o alegere sănătoasă. Poți opta, în schimb, pentru sucuri proaspete și pline de vitamine. Citește mai departe câteva idei de rețete de băuturi delicioase pentru copilul tău!

1. Suc natural de portocale

Una dintre cele mai iubite și apreciate băuturi de care se pot bucura copiii tăi este sucul de portocale. Evită-le pe cele acidulate! Alege suc de portocale proaspăt stors sau prepară-l chiar tu acasă cu ajutorul unui storcător de citrice. Portocalele au vitamina C, dar și potasiu, magneziu și acid folic.

2. Smoothie-uri din fructe

Smoothie-urile sunt delicioase și pline de vitamine! Ele sunt potrivite pentru micul dejun și prânz și aduc o mare doză de energie celor mici. Poți încerca diverse combinații de fructe, cum ar fi: mango și piersici, banane și căpșuni, ananas și vanilie sau fructe de pădure.

3. Ice tea

Când cei mici vin de la joacă, vor vrea cu siguranță să bea ceva răcoritor. În locul sucurilor acidulate, oferă-le un ice tea plin de vitamine și savoare. De exemplu, poți face ceai din mentă și fructe de pădure, în care să tai câteva feliuțe de lămâie și pe care să îl ții la frigider, în zilele călduroase. Poți adăuga și o linguriță de miere sau sirop de arțar, pentru a-l îndulci.

Iar ca să te asiguri că cel mic beneficiază de toate vitaminele de care are nevoie pentru energie și chef de joacă, oferă-i multivitaminele delicioase Minimarțieni Gummy, cu soc și echinacea!